Uw gebruikersnaam is doorgaans uw e-mailadres. Blijkt dit niet te werken? In dit artikel is beschreven op welke wijze u uw gebruikersnaam kunt opvragen.

Gebruikersnaam opvragen

1. In het inlogscherm klikt u op de knop Gebruikersnaam vergeten?.
  2. Vul in de pop-up uw e-mailadres in.
  3. U ontvangt een e-mail met de gebruikersnaam die aan dit e-mailadres gekoppeld is.

Wanneer u bij Gebruikersnaam vergeten? een e-mailadres opgeeft dat niet bekend is op het platform, dan krijgt u een notificatie waarin staat dat u nog geen account heeft.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Lees hier hoe u uw wachtwoord opnieuw instelt.