Wachtwoord vergeten.

Ga naar platform.negometrix.com.

U ziet rechts een invulveld voor uw Gebruikersnaam en Wachtwoord. Onder deze velden staat de knop 'Wachtwoord vergeten'.

Nadat u hier op klikt verschijnt er een een pop-up. Hier vult u uw gebruikersnaam in, waarna u een e-mail ontvangt met instructies voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

U kunt uw eigen wachtwoord wijzigen in uw eigen profiel. Klik in het menu aan de rechterzijde op 'Mijn Profiel' en klik vervolgens op 'Wijzigen'.

Onder uw profielfoto ziet u de volgende knop:

Na het invullen van uw huidig wachtwoord en het invoeren van een nieuw wachtwoord is de wijziging doorgevoerd.

Wachtwoord automatisch laten invullen door uw browser.

Heeft u al uw wachtwoorden opgeslagen in uw browser en heeft u problemen met het automatisch laten invullen van deze gegevens?

Probeer dit dan direct op platform.negometrix.com

Sommige browsers ondersteunen niet het automatisch inloggen op www.negometrix.com, maar wel op pagina van de gepubliceerde tenders.

LET OP

Het is belangrijk dat uw browser het opslaan van wachtwoorden ondersteunt. Browsers die dit ondersteunen zijn onder andere Google Chrome, Microsoft Edge en Firefox.