Bent u evaluator en ziet u geen offertes? Neem dan contact op met de inkoper.

Bent u inkoper in de tender? Doorloop dan onderstaande stappen om de offertes zichtbaar te maken voor de evaluatoren.

Zichtbaar maken offertes in Evalueren

Wanneer u in het tabblad Evalueren geen offertes ziet, kan dit drie oorzaken hebben.

Optie 1: Er zijn nog geen offertes doorgezet naar Evaluatie

1. Ga naar het tabblad Vergelijk & Selecteer en selecteer hier de offertes die de evaluatoren moeten evalueren.
  2. Selecteer de gewenste partijen en klik op Toelaten tot Evaluatiefase.

Optie 2: De evaluatoren zijn niet toegewezen aan vragen.

1. Ga naar het tabblad Vragenlijsten en klik rechtsboven de vragenlijsten op Evaluatoren beheren. Lees hier hoe u evaluatoren toevoegt, vervangt of verwijdert.

Belangrijk

Collega's worden enkel getoond in Evaluatoren beheren indien zij toegevoegd zijn in de tender en beschikken over het recht 'Evalueren' bekijken en beschikbaar zijn als evaluator.

Optie 3: De tender staat niet in Evaluatiefase

1. Controleer in welke fase de tender zich bevindt. Dit ziet u in de gele balk boven in beeld. Indien hier geen evaluatiefase staat kunt u dit op de volgende wijze aanpassen:
    • Optie 1: bij een vergrendelde procedure wijzigt u de dikgedrukte data in het tabblad Planning.
    • Optie 2: bij een niet-vergrendelde procedure wijzigt u de fase in het tabblad Opties en vervolgens Procedure.