Percelen kunnen geactiveerd worden bij het aanmaken van een nieuwe tender of bij een bestaande tender in de voorbereidingsfase.

Percelen activeren bij het aanmaken van een nieuwe tender

Om percelen te activeren in uw tender doorloopt u de volgende stappen:

1. Klik op de knop Tender aanmaken.
  2. In de pop-up die u krijgt te zien na het aanmaken van een nieuwe tender, vinkt u aan dat u gebruik wilt maken van percelen.
  3. Klik op Tender aanmaken.
  4. In het tabblad Opties klikt u op Percelen.
  5. Maak tenminste 1 perceel aan met de knop Perceel toevoegen. Vul een naam en korte beschrijving in.
  6. Vervolgens kunt u de percelen verder instellen door deze te openen vanuit hier, of te kiezen voor het knop linksboven in de tender Overzicht hoofdtender & percelen.

Percelen activeren bij een bestaande tender in de voorbereidingsfase

Heeft u de tender reeds aangemaakt? Dan kunt u percelen alsnog activeren door de volgende stappen te doorlopen:

1. Ga naar het tabblad Opties.
  2. Selecteer de checkbox Percelen in Beschrijving.
  3. Percelen verschijnt binnen het tabblad Opties
  4. Maak tenminste 1 perceel aan met de knop Perceel toevoegen. Vul een naam en korte beschrijving in.
  5. Vervolgens kunt u de percelen verder instellen door deze te openen vanuit hier, of te kiezen voor het knop linksboven in de tender Overzicht hoofdtender & percelen.

Belangrijk

Percelen kunnen enkel geactiveerd worden als de tender in de voorbereidingsfase staat.