In de voorbereiding van uw tender kunt u een vragenlijst uit een andere tender importeren om deze te gebruiken in de betreffende tender. Alle instellingen worden hiermee meegenomen naar uw nieuwe tender.

Dit kan ook toegepast worden wanneer u een tender met percelen heeft en voor elk perceel een soortgelijke vragenlijst wilt gebruiken.

Belangrijk

Voor het importeren van een vragenlijst heeft u twee mogelijkheden :

• Dit kan vanuit een import excel bestand. Lees hier hoe u het middels een excel bestand kan importeren.
  • Of vanuit een andere Tender. Het importeren van een vragenlijst is alleen mogelijk als u deelnemer bent in de tender waarvan u de vragenlijst wilt importeren.

Importeren vanuit een tender

1. Klik in de tender op Vragenlijsten.
  2. Klik op Importeren
  3. Selecteer onder Beschikbaar tijdens de fase waarin de vragenlijst beschikbaar moet zijn voor de aanbieders.
  4. Selecteer onder Tender, de tender waarvan de vragenlijst overgenomen dient te worden.
  5. Vink de gewenste vragenlijst(en) aan die gekopieerd mogen worden naar de nieuwe tender.
  6. Klik op Importeren.