U kunt in uw tender een test offerte aanmaken om uw tender te bekijken als aanbieder. U dient hiervoor te beschikken over het recht Test offertes aanmaken. De Lead buyer van de tender kan dit voor u instellen.

1. Ga in uw tender naar het tabblad Aanmeldingen/Inschrijvingen en kies rechtsonder voor de knop Toevoegen
  2. U kunt nu uw aangemaakte Vragenlijst en Prijslijst invullen en de offerte indienen.

Geavanceerd

Een iets geavanceerdere optie is om via een specifieke link de daadwerkelijke leveranciers schermen na te bootsen. Dit kan nadat u een testofferte heeft aangemaakt (zoals hierboven beschreven).

Open vervolgens onderstaande link, maar vul in de met geel gemarkeerde plek, uw tendernummer in:

https://platform.negometrix.com/Content/Tender/Supplier/TenderInformation.aspx?tenderId=TENDERNUMMER

U ziet nu de tender vanuit de dezelfde omgeving als een aanbieder, echter met de rechten voor u als inkoper. Dit betekent dat zichtbaarheidsinstellingen die u voor aanbieders heeft aangepast, voor u niet van toepassing zijn in deze omgeving. Gebruik voor het controleren van zichtbaarheid van instellingen voor aanbieders de knop Preview als Aanbieder vanuit de vragenlijst.