Ga naar Aanmeldingen/Inschrijvingen en kies rechtsonder voor de knop Test offerte toevoegen. Op die manier kunt u de tender als het ware uitproberen als inschrijver en kijken of alle instellingen in de vragenlijst en prijslijst naar wens staan ingesteld.

Voor het aanmaken van een test offerte is het recht Test offertes aanmaken nodig. De Lead buyer in de tender kan u dit recht toewijzen.

Geavanceerd

Een iets geavanceerdere optie is om via een specifieke link de daadwerkelijke leveranciers schermen na te bootsen. Dit kan nadat u een testofferte heeft aangemaakt (zoals hierboven beschreven).

Open vervolgens deze link, maar vul in de met geel gemarkeerde plek, uw tendernummer in:

https://platform.negometrix.com/Content/Tender/Supplier/TenderInformation.aspx?tenderId=TENDERNUMMER

U ziet nu de tender vanuit de dezelfde omgeving als een inschrijver.

Let op: u ziet zo alles wat u als inkoper ook mag zien (zoals evaluatiemethodes, prijs/kwaliteit verhouding etc.). Gebruik voor het controleren van zichtbaarheid van instellingen voor aanbieders de Preview als Aanbieder vanuit de vragenlijst. Klik daarvoor op Tenders (rechtermenu) en open de tender opnieuw vanuit Inkoper perspectief.