Bij de Planning van de tender, kunt u voor datums die nog in de toekomst liggen, herinneringen instellen voor uzelf en/ of collega's.

1. Klik op het tabblad Planning en klik achter een datum op heticoon.
  2. Wijzig eventueel de tekst en selecteer wanneer u de herinnering wilt ontvangen
  3. Klik op Opslaan.

Als Lead buyer in een tender, kunt u ook herinneringen voor collega's instellen.

1. Klik achter een datum op Beheer en voeg hier de collega's toe.
  2. Achter de datum verschijnt achter de naam van uw collega ook het icoon. Doorloop de eerdere stappen om een herinnering in te stellen.

U kunt geen herinneringen instellen voor de aanbieders. Aanbieders krijgen standaard twee weken en 24 uur voor de einddatum van de aanbiedersfase een notificatie.