Bij de Planning van de tender, kun je voor datums die nog in de toekomst liggen, herinneringen instellen voor jezelf en/ of collega's.

Herinnering lead buyer

1. Klik op het tabblad Planning en klik achter een datum op heticoon.
  2. Wijzig eventueel de tekst en selecteer wanneer je de herinnering wilt ontvangen
  3. Klik op Opslaan.

Herinnering voor collega's

Als Lead buyer in een tender, kun je ook herinneringen voor collega's instellen.

1. Klik achter een datum op Beheer en voeg hier de collega's toe.
  2. Achter de datum verschijnt achter de naam van jouw collega ook het icoon. Doorloop de bovenstaande stappen om een herinnering in te stellen.

Belangrijk

Je kunt geen herinneringen instellen voor de aanbieders. Aanbieders krijgen standaard twee weken en 24 uur voor de einddatum van de aanbiedersfase een notificatie.