Wanneer u een nieuwe tender heeft aangemaakt en de planning uit een andere tender wilt kopiëren, kunt u gebruik maken van templates.

U dient te beschikken over het recht Planning beheren.

Planning

1. Selecteer de tender waarvan u de planning wilt kopiëren.
  2. Klik op het tabblad Planning en vervolgens rechtsboven op Opslaan als Template.
  3. Vul in de pop-up een naam in voor de planning en klik op Opslaan.
  4. Vervolgens gaat u naar de tender waarnaar de planning gekopieerd moet worden. Klik hier op het tabblad Planning
  5. Klik hier op Importeer Template om het zojuist aangemaakte template in te laden.

Belangrijk

Kunt u het zojuist aangemaakte template niet selecteren? Controleer dan of de beide tenders dezelfde procedure hebben met eventuele extra fases op het tabblad Opties en dan Procedure. Dit is een voorwaarde voor het importeren van een template.

Wilt u de template verwijderen? Lees hier hoe u dat doet.