Als aanbieder kunt u door middel van CPV codes in uw organisatie profiel op de hoogte blijven van diensten of producten die u kunt leveren. CPV staat voor Common Procurement Vocabulary en is het Europese classificatiesysteem voor werken, leveringen en diensten specifiek voor overheidsopdrachten. Aanbestedende diensten moeten bij Europese aanbestedingen dit classificatiesysteem toepassen.

CPV codes toevoegen

Om een CPV-code aan uw profiel toe te voegen volgt u de volgende stappen:

1. Log-in en navigeer in het rechtermenu naar Organisatie.
  2. Navigeer naar het tabblad Procurement Codes.
  3. Klik op de knop Aan organisatie toevoegen en zoek naar specifieke CPV-codes.
  4. Selecteer de CPV-codes middels de checkbox links van het CPV-code nummer: Let op; de lijst heeft onderliggende / specifiekere codes, klik op het driehoekje om deze uit te klappen.
  5. Klik op de knop Aan organisatie toevoegen.

Belangrijk

De notificaties over CPV codes worden gestuurd naar de Hoofdcontactpersoon van de organisatie. Lees hier hoe u een andere collega kunt instellen als hoofdcontactpersoon.