Als aanbieder kunt u door middel van CPV codes in uw organisatie profiel op de hoogte blijven van diensten of producten die u kunt leveren.

Door uw organisatie te koppelen aan een CPV code maakt u kenbaar welke producten of diensten u levert. Op deze wijze kan uw organisatie gevonden worden door inkopers die Negometrix gebruiken en vervolgens eventueel worden uitgenodigd voor deelname aan tenders. Daarnaast wordt u genotificeerd over tenders die gepubliceerd worden met overeenkomstige CPV codes. In de notificatie die informeert over nieuw gepubliceerde tenders is ook zichtbaar wie de inkopende partij is.

Om een CPV-code aan uw profiel toe te voegen volgt u de volgende stappen:

1. Log-in en navigeer in het rechtermenu naar 'Mijn Organisatie'
  2. Navigeer naar de tab 'CPV- odes Aanbieders'
  3. Zoek naar specifieke CPV-codes via 'Vind CPV-codes', of scrol door de hele lijst via 'Volledige lijst met CPV-codes'
  4. Selecteer de CPV-codes middels de checkbox links van het CPV-code nummer: Let op; de lijst heeft onderliggende / specifiekere codes, klik op het driehoekje om deze uit te klappen.
  5. Klik op de knop 'Aan organisatie toevoegen'
  6. U heeft de CPV-codes nu geselecteerd.

U kunt na registratie CPV codes altijd wijzigen en verwijderen in het menu 'Organisatie'.

Wat is een CPV code?

De Common Procurement Vocabulary (CPV) is een gemeenschappelijke woordenlijst van de EU, waarmee codes worden toegekend aan alle mogelijke soorten overheidsopdrachten voor diensten, leveringen en werken. Aanbestedende diensten moeten bij Europese aanbestedingen dit classificatiesysteem toepassen.

Wie ontvangt de notificaties over CPV codes?

De notificaties over CPV codes worden gestuurd naar de Hoofdcontactpersoon van de organisatie.