U bent aanbieder in een tender en u wilt uw collega toegang verlenen om mee te werken aan de offerte of beantwoording.

Ga naar de tender via Mijn Tenders (Aanbieder) en klik op de titel. Onderaan de pagina ziet u een knop Collega overzicht/Collega toevoegen.

In deze pop-up ziet u een dropdown menu om collega's te selecteren die u wilt toevoegen aan de tender.

Is uw collega niet te selecteren en heeft deze nog geen eigen profiel op Negometrix?

Indien u het recht heeft binnen uw organisatie om profielen aan te maken, ziet u ook in deze pop-up een formulier om voor degene direct een profiel te creëren. Vul zijn of haar gegevens in en uw voegt ze zo direct toe aan de tender. Uw collega krijgt een e-mail om zijn profiel te activeren en een wachtwoord in te stellen.

Berichten ontvangen

Een collega die u hier toevoegt, is automatisch ingesteld als BCC ontvanger van alle berichten die u ontvangt. Zo ontvangen zij altijd een kopie van ontvangen berichten in de tender (vanaf het moment dat zij zijn toegevoegd).

LET OP:  Indien u als aanbieder met meerdere collega's in een DAS actief bent en hen als BCC ontvanger hebt ingesteld, dan ontvangen zij allen de uitnodiging voor een specifieke uitvraag. Iedere collega kan de uitnodiging accepteren en zo zichzelf deelnemer maken in de specifieke uitvraag.

Hoofdcontactpersoon

In Negometrix kan er altijd maar één persoon indienen.

In de pop-up van Collega overzicht/Collega toevoegen kunt u daarnaast ook een collega instellen als Hoofdcontactpersoon. De hoofdcontactpersoon is zichtbaar voor de inkopende organisatie en is verantwoordelijk voor de indiening van de beantwoording of offerte in de tender.

U maakt een profiel aan voor uw collega maar krijgt de melding dat het profiel reeds bestaat?

Indien u de melding krijgt dat uw collega al een profiel heeft, zal degene zelf van dat account de gebruikersnaam moeten aanpassen. Een gebruikersnaam is uniek. U maakt nu namelijk een nieuw profiel met het e-mailadres dat ergens anders al is gebruikt als gebruikersnaam. Wellicht binnen een andere organisatieaccount.

Het kan ook zijn dat uw collega reeds een profiel heeft binnen uw eigen organisatie, maar dat dit profiel inactief of geblokkeerd is. Neem dan even contact op met uw organisatiebeheerder of de servicedesk.