Aanbieders hebben de mogelijkheid om collega's toegang te verlenen tot de tender. Gezamenlijk kan er gewerkt worden aan de offerte of beantwoording.  De contactpersoon binnen de tender kan indienen.

Collega toevoegen

De beheerder van de organisatie en de contactpersoon binnen de tender hebben de mogelijkheid om collega's toe te voegen aan de tender.

1. In de tender selecteert u onderaan de pagina de knop Collega toevoegen/Collega overzicht.
  2. Vervolgens opent zich een pop-up.
    1. Beschikt de collega over een profiel? Gebruik dan de dropdown rechts in beeld om de betreffende collega te selecteren. Bevestig uw actie met de blauwe knop Toevoegen.
    2. Beschikt de collega nog niet over een profiel? In dat geval maakt u eenvoudig een profiel aan door de velden links in beeld in te vullen. Bevestig uw actie met de blauwe knop Toevoegen. Ziet u deze velden niet staan? Dan is dit recht enkel voorbehouden aan de organisatiebeheerder.
  3. De toegevoegde collega's worden boven in beeld getoond.

Belangrijk

Indien u bij het aanmaken van een collega account de melding krijgt dat uw collega al een profiel heeft, zal degene van het bestaande account de gebruikersnaam moeten aanpassen. Een gebruikersnaam dient namelijk uniek te zijn en is standaard het e-mailadres.

Het kan ook zijn dat uw collega reeds een profiel heeft binnen uw eigen organisatie, maar dat dit profiel inactief of geblokkeerd is. Neem hiervoor contact op met uw organisatiebeheerder.

Contactpersoon binnen de tender wijzigen

In Negometrix3 kan de contactpersoon binnen de tender indienen. Voor het wijzigen van de contactpersoon binnen de tender doorloopt u de volgende stappen.

1. In de tender selecteert u onderaan de pagina de knop Collega toevoegen/Collega overzicht.
  2. Klik onder de naam van de betreffende collega op de knop Stel in als contactpersoon in deze tender.

BCC ontvangers instellen

Een collega die u toevoegt als deelnemer aan de tender, is automatisch ingesteld als BCC ontvanger. Indien dit niet wenselijk is doorloopt u de volgende stappen:

1. In de tender selecteert u onderaan de pagina de knop Beheer BCC ontvangers.
  2. Indien het selectievakje is geactiveerd is de betreffende collega ingesteld als BCC ontvanger.
  3. Wijzigingen dienen te worden bevestigd met de knop Opslaan.

Belangrijk

Indien u als aanbieder met meerdere collega's in een DAS actief bent en hen als BCC ontvanger hebt ingesteld, dan ontvangen ook zij de uitnodiging voor een specifieke uitvraag. Iedere collega kan de uitnodiging accepteren en zo zichzelf deelnemer maken in de specifieke uitvraag.