Als beheerder is het mogelijk om een leadbuyer over te dragen op dezelfde wijze zoals een Leadbuyer de eigen tender overdraagd naar een andere collega. U heeft inzicht in alle tenders, dus mocht er een collega op vakantie zijn die zijn leadbuyerschap niet heeft overgedragen, dan kunt u dit nog voor hem doen.

Dit kunt u als volgt doen:

• Zoek de betreffende tender op in uw Tenders overzicht.
  • Klik op de betreffende tender
  • Ga naar het tabblad Deelnemers
  • Klik vervolgens op het kopje Collega‚Äôs
  • U komt nu in het overzicht terecht van alle deelnemers en hun rechten
  • Onder hun naam vindt u een knop met Stel in als Lead buyer, waarmee u de rol van de leadbuyer over kunt dragen.

Zodra u op deze knop klikt, draagt u de rol van Leadbuyer over aan uw collega. Uw collega krijgt hierover geen notificatie. De nieuwe Leadbuyer of uw organisatiebeheerder kan u als enige weer instellen als Leadbuyer.