De rol van Lead buyer in een tender kan zowel door de beheerder van de organisatie als door de Lead buyer in een tender overgedragen worden aan een collega.

1. Ga in uw tender naar het tabblad Deelnemers.
    • Klik op Collega toevoegen indien uw collega nog geen deelnemer is in de tender.
  2. Klik op het kopje Collega’s.
  3. Onder de naam van uw collega klikt op de knop Stel in als Lead buyer.
  4. Zodra u op deze knop klikt, draagt u de rol van Lead buyer over aan uw collega. Uw collega krijgt hierover geen notificatie.

Belangrijk

De collega die als Lead buyer ingesteld wordt dient over een Lead buyer licentie te beschikken.

De nieuwe Lead buyer of uw organisatiebeheerder kan u als enige weer instellen als Lead buyer.