Om de rol van Leadbuyer over te dragen aan een collega gaat u naar het tabblad Deelnemers in de tender.

Indien de collega aan wie u de rol van Leadbuyer over wilt dragen nog geen deelnemer is in deze tender dan kunt u deze toevoegen door middel van de knop 'Collega toevoegen'

Als de collega deelnemer is in de tender opent u het overzicht met collega's binnen uw organisatie (klik hiervoor op Collega's op deze pagina).

Er opent nu een overzicht van alle collega's die deelnemer zijn in de tender. Onder de naam van elke collega staat de knop Stel in als Leadbuyer.

Zodra u op deze knop klikt, draagt u de rol van Leadbuyer over aan uw collega. Uw collega krijgt hierover geen notificatie. De nieuwe Leadbuyer of uw organisatiebeheerder kan u als enige weer instellen als Leadbuyer.