De rol van Lead buyer in een tender kan zowel door de beheerder van de organisatie als door de Lead buyer in een tender overgedragen worden aan een collega. Zij hebben beiden de mogelijkheid om op dezelfde manier deze rol over te dragen. De beheerder heeft inzicht in alle tenders, dus mocht er een collega op vakantie zijn die de rol van Lead buyer niet heeft overgedragen, dan kunt u dit alsnog doen.

Dit doet u als volgt:

• Zoek de betreffende tender op in uw Tenders overzicht.
  • Klik op de betreffende tender
  • Ga naar het tabblad Deelnemers
  • Klik vervolgens op het kopje Collega‚Äôs

• U komt nu in het overzicht terecht van alle deelnemers en hun rechten
  • Onder hun naam vindt u de volgende knop, waarmee u deze rol over kunt dragen.

Zodra u op deze knop klikt, draagt u de rol van Leadbuyer over aan uw collega. Uw collega krijgt hierover geen notificatie. De nieuwe Leadbuyer of uw organisatiebeheerder kan u als enige weer instellen als Leadbuyer.