De beheerder van de organisatie kan collega's een persoonlijk profiel geven en rechten toekennen aan collega's. Eén van deze rechten is Collega-profielen aanmaken en beheren. Zodra dit recht is toegekend is de betreffende collega ook in staat om profielen aan te maken en rechten toe te kennen.

Profiel aanmaken

1. Klik op Organisatie in het rechtermenu.
  2. Klik op het tabblad Collega's.
    • In dit overzicht worden alle collega's van de organisatie weergegeven. Hier kunnen collega's gezocht worden om te kijken of er al een profiel is.
  3. Klik op Toevoegen en vul hier de voor- en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres in van de betreffende collega in.
  4. Indien het een (nieuw) hoofdcontactpersoon betreft vink Publiek profiel aan en klik op Opslaan.
  5. Nadat u deze stappen doorlopen heeft ontvangt de betreffende collega een activatie e-mail met instructies om het profiel te activeren en een wachtwoord in te stellen.

Collega's het recht geven om profielen aan te maken en beheren

• Klik op Organisatie in het rechtermenu.
  • Klik op het tabblad Collega's
  • Zoek de betreffende collega in de lijst en klik op Wijzigen
  • Selecteer bovenin het tabblad Rechten en klik op Wijzigen
  • Selecteer het recht Collega-profielen aanmaken en beheren en klik onderaan op Opslaan.

Belangrijk

Mocht uw collega niet direct zijn account kunnen activeren, bent u wel direct in staat om zijn of haar profiel direct aan tenders of contracten te koppelen. Hiervoor is activeren niet nodig.

Is het verkeerde e-mailadres gebruikt? Lees hier hoe u dat kunt wijzigen.

Is het profiel nog niet geactiveerd? Lees hier hoe u het profiel kunt activeren.

Wilt u het beheer van de organisatie en/of contactpersoon overdragen aan uw collega? Lees hier hoe u dat kunt overdragen.

Heeft uw collega al een profiel onder een andere organisatie? Lees hier wat u dan zou kunnen doen.