Als aanbieder maakt u gratis gebruik van Negometrix3.

Registreren als aanbieder

1. Klik op deze link  (of kopieer https://platform.negometrix.com/Registration.aspx in uw browser).
  2. Vul het registratie formulier in en klik rechts onderaan de pagina op Registreer.
    • Selecteer tijdens registratie dat u Negometrix3 gaat gebruiken als Aanbiedende organisatie/Leverancier.

Na registratie kunt u onbeperkt collega profielen aanmaken, om samen met collega's aan tenders te werken.

Belangrijk

Een organisatie kan zich éénmalig registreren.

Indien uw organisatie al een Negometrix3 account heeft, vraag dan de Negometrix3 beheerder van uw organisatie account om voor u als collega een profiel aan te maken. Indien u zelf een inkooptraject wilt starten, dient u te beschikken over een licentie.

CPV codes

Tijdens uw registratie als nieuwe organisatie kunt u zich koppelen aan een of meerdere CPV codes. Door uw organisatie te koppelen aan een CPV code maakt u kenbaar welke producten of diensten u levert. Op deze wijze kan uw organisatie gevonden worden door inkopers die Negometrix3 gebruiken en vervolgens eventueel worden uitgenodigd voor deelname aan tenders. Daarnaast wordt u genotificeerd over tenders die gepubliceerd worden met overeenkomstige CPV codes. U kunt na registratie CPV codes altijd wijzigen en verwijderen in het menu Organisatie in het tabblad Procurement codes.