In Negometrix3 kunt u gebruik maken van het tabblad Gunningscommunicatie om het gunningsresultaat te delen.

Gegunde partij(en) bepalen

1.  Ga naar Vergelijk & Selecteer en selecteer minimaal één partij aan wie u wenst te gunnen.
  2. Klik op Toelaten tot Gunning. Er verschijnen nu drie extra tabbladen: Gunningscommunicatie, Dossier en Contract.
  3. Klik vervolgens op het tabblad Gunningscommunicatie. U komt terecht in de Zichtbaarheidsinstellingen.

Zichtbaarheidsinstellingen

In de Zichtbaarheidsintellingen stelt u in wat aanbieders zien over de uitslag. De gele balk informeert u over de zichtbaarheid van het resultatenscherm.

1. Klik op Wijzig om de instellingen te wijzigen.
  2. Bepaal de mate van transparantie naar de aanbieders.
  3. Klik op Opslaan om de instellingen te bewaren.
  4. Klik op Preview & Communicatie. Hier ziet u een overzicht van de gegunde partij(en) en niet gegunde partij(en).
  5. Klik achter een partij op de knop Preview als aanbieder en zie hier het resultaat van de zichtbaarheidsinstellingen.
    • Eventuele aanpassingen van de zichtbaarheid kunt u weer aanpassen in het tabblad Zichtbaarheidsinstellingen

Gunningsresultaat delen

1. Klik in het tabblad Gunningscommunicatie in de gele balk op Klik hier om zichtbaar te maken. Het gunningsresultaat is nu zichtbaar voor aanbieders.
  2. Selecteer in Preview & Communicatie de partijen en klik op Voorgenomen besluit of Definitief besluit om een gunningsbericht te bekijken en te versturen.

Belangrijk

Het gunningsbericht bevat een link naar het resultatenscherm. Deze link is alleen actief wanneer het resultaat zichtbaar is gemaakt en de tender in de verificatie of gunningsfase staat. De zichtbaarheidsinstellingen kunt u alleen controleren via de Preview als aanbieder. Klikt u als inkoper in het gunningsbericht op de link, dan ziet u mogelijk meer informatie.