In deze instructie wordt toegelicht op welke wijze u als aanbieder een inschrijving indient in een tender.

Bent u nog geen deelnemer in een tender? Lees dan hier hoe u zich kunt aanmelden.

Bent u al wel deelnemer? Doorloop dan de volgende drie stappen:

1. Informatie

Om de informatie, gedeeld door de inkopende organisatie, in te zien doorloopt u de volgende stappen:

1. Login op platform.negometrix.com met uw inloggegevens.
  2. Ga in het rechtermenu naar Tenders (Aanbieder). U ziet een overzicht van lopende tenders waar uw organisatie deelnemer in is.
  3. Open de betreffende tender door op de titel te klikken.
    • Staat de tender er niet tussen? Lees dan hier hoe u zich kunt aanmelden.
  4. U komt binnen op tabblad 1. Informatie. Dit ziet u omdat dit tabblad blauw gekleurd is.
    • Is bij u een ander tabblad blauw gekleurd? Klik dan op 1. Informatie.
  5. Op 1. Informatie ziet u achter verschillende icoontjes de informatie die door de inkopende organisatie gedeeld is.

Belangrijk

Op tabblad 1. Informatie kunt u enkel informatie inzien. Het is niet mogelijk om in dit tabblad vragenlijsten en/of prijslijsten te beantwoorden en documenten te uploaden.

2. Invullen & indienen

1. Klik op tabblad 1. Informatie op de blauwe knop Start. Tabblad 2. Invullen & indienen wordt automatisch geopend.
    • Gebeurt dit niet dan kan dit de volgende oorzaken hebben:
      • U heeft al op start geklikt. Sluit de melding en klik op 2. Invullen & indienen.
      • De tender is gesloten waardoor het niet mogelijk is om te starten. Controleer de planning op 1. Informatie.
      • U bent niet de contactpersoon in deze tender. Controleer dit onder in beeld via de knop Collega toevoegen / Collega overzicht.
  2. Op tabblad 2 Invullen & indienen kunt u alle beschikbare vragenlijsten en/of prijslijsten invullen.
  3. Open een vragenlijst of prijslijst door op de titel te klikken.
  4. Start met het invullen en klik rechts boven in beeld op Tussentijds opslaan.
    • U kunt de browser sluiten en op een ander moment verder gaan zolang u de informatie heeft opgeslagen.
  5. Het systeem monitort de voortgang met behulp van de statusbalk. Indien de statusbalk op 100% staat en groen is heeft u alle vragen beantwoord.
    • Belangrijk: Controleer uw beantwoording goed. De statusbalk geeft namelijk geen garanties dat u alle benodigde informatie ook daadwerkelijk heeft aangeleverd.
  6. Nadat u alles heeft gecontroleerd klikt u op de blauwe knop Indienen.
  7. Bevestig uw indiening met uw wachtwoord en klik nogmaals op Indienen.
  8. Het systeem opent automatisch 3. Ingediend en u ontvangt een bevestiging per mail van uw indiening.

Belangrijk

De ingediende informatie wordt pas zichtbaar voor de inkopende partij na het verstrijken van de deadline van de fase. Uw informatie kan alleen worden beoordeeld door de inkopende partij als u tijdig ingediend heeft. Raadpleeg hiervoor de Planning op 1. Informatie.

Nadat u heeft ingediend is het niet meer mogelijk om wijzigingen door te voeren. Wilt u dit toch doen? Lees dan onderstaande instructie.

3. Ingediend

Om uw indiening terug te trekken doorloopt u onderstaande stappen. Ingevulde informatie blijft bewaard, u hoeft niet opnieuw te beginnen.

1. Open tabblad 3. Ingediend.
  2. Klik op de blauwe knop Terugtrekken
  3. Bevestig dit met uw wachtwoord en klik nogmaals op Terugtrekken
  4. Tabblad 2 Invullen & indienen wordt automatisch geopend en u ontvangt een bevestiging per mail.
  5. In Tabblad 2 Invullen & indienen heeft u de mogelijkheid om wijzigingen door te voeren. Wilt u vervolgens weer indienen? Start dan met lezen bij stap 2 van 2 Invullen & indienen.

Belangrijk

Indienen en terugtrekken van de aanbieding is mogelijk tot de deadline van de selectie- of offertefase. Na de deadline is dit niet meer mogelijk.